Archives


Extra Roti Pannenkoek

Extra Roti Pannenkoek

Extra Kerrie ei

Extra Kerrie ei  

Roti Rol, Kerrie Kipfilet

Onze Surinaamse Rotirol wordt gemaakt op het moment dat u het besteld. Onze rijkgevulde rotirol heeft kipfilet dat gekruid is met echte masala, aardappels & kousenband. Heerlijk met een beetje peper en zuur.

Roti Rol, Vegetarisch

Roti Rol, Vegetarisch

Roti Lamsvlees

Heerlijke Surinaamse Roti maaltijd met gestoofde Lamsvlees geserveerd kerrie aardappelen, kouseband en kerrie ei. En natuurlijk de roti pannenkoek.

Roti Kipfilet met ei

Surinaamse Roti met Kipfilet – Een zeer bekend gerecht onder de Surinaamse bevolking, mede door de kerrie / massala. Bij Altijd Lekker heeft u de keuze uit Roti Kip op bot, Roti met Kipfilet en Roti Lamsvlees, deze worden geserveerd met vlees, aardappelen, kouseband en kerrie ei. En natuurlijk de roti pannenkoek.

Roti Kip met ei

Surinaamse Roti Kip (op bot) – Het is een erg geliefd gerecht onder de Surinaamse bevolking, mede door de kerrie / massala. Bij Altijd Lekker heeft u de keuze uit Roti Kip op bot, Roti met Kipfilet en Roti Lamsvlees, deze worden geserveerd met vlees, aardappelen, kouseband en kerrie ei. En natuurlijk de roti pannenkoek

Roti Vegetarisch

Vegetarische Surinaamse Roti maaltijd geserveerd met aardappelen, 3 verschillende groentes naar keuze en kerrie ei. En natuurlijk de roti pannenkoek.