Over Team Altijd Lekker


Paginaweergave: 2878

Grote droom

‘Altijd Lekker’ is een droom die uitkomt voor Miguel en Manon, die samen ‘Altijd lekker’ openen. Het is hun wens geweest om iedereen kennis te laten maken met authentieke en huisgemaakte Surinaamse gerechten. Na een jarenlange ervaring met diverse succesvolle horecaondernemingen in Suriname en op Curaçao, besloten de broer en zus hun pijlen te richten op het bloeiende winkelcentrum in Zuid-Oost:

“Wij willen Surinaams eten aanbieden zoals het hoort: authentiek, smaakvol en vers. Onze doelgroep is zowel particulieren als bedrijven. Mensen die weinig tijd hebben om te koken, maar ook bedrijven die op hun bedrijfsfeest een keer willen genieten van Surinaamse catering.

Iedereen die gek is op de Surinaamse keuken, kan bij ‘Altijd Lekker’ terecht!”

Altijd Lekker Restaurant in Amsterdam
Altijd Lekker Restaurant in Amsterdam

Het allerbeste broodje pom van Amsterdam. Omdat de Surinaamse keuken ontzettend divers is, kunt u bij ‘Altijd Lekker’ verschillende Surinaamse gerechten afhalen; van Chinees tot Javaans tot Creools. Denkt u aan een heerlijke Javaanse bami, maar ook het allerlekkerste broodje pom van Amsterdam! Deze pom (naar geheim recept) smaakt zoals bij een Surinaamse moeder thuis; pittig, stevig en smaakvol.

Naast het beruchte beste broodje pom blinkt ‘Altijd Lekker’ ook uit in hun bamigerechten. De Chinese Tjauwmin met moksi meti smaakt zo lekker dat u gegarandeerd uw vingers erbij opeet! Met het langzaam geroosterde gekruide vlees is deze dunne bami een rijkgevulde maaltijd die de maag zalig vult!
Deze Tjauwmin is uiteraard als maaltijdportie af te halen, maar ook in grote porties te bestellen voor bedrijfsfeesten.

Kom langs!

U bent vanaf 1 november van harte welkom in het gezellige restaurant ‘Altijd Lekker’ dat naast de Jumbo supermarkt zit. Kom het eten proeven, laat u adviseren en ontdek de Surinaamse keuken zoals u nog nooit eerder heeft geproefd.

Één ding kunt u zeker verwachten: het eten is ‘ALTIJD LEKKER’!!

Een feestje organiseren?

We merken dat de mensen die ons vragen of we de catering kunnen verzorgen dit meestal doen omdat ze een feestje organiseren. Vaak hebben ze ook vragen, vooral van creatieve aard. Daarom hebben wij besloten een website te maken die alle leuke tips en ideetjes rond het organiseren van een feestje verzamelt. Neem zeker eens een kijkje: AltijdLekker-Feesten

Onze Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken kent invloeden uit de Indiase, Indonesische en Chinese keuken. Bij ons kunt u genieten van de topfavorieten die deze drie culinaire tradities rijk is. Of u nu kiest voor een heerlijk Tjauw-Min gerecht, Javaanse Nasi schotel of een van de vele Surinaamse broodjes.

Bij Altijd Lekker is het Altijd Smullen.